Репертоар:

Cool Fashion

06/21/2017 - 21:02

На изложбата, која оваа година ќе се одржи под насловот „À la Mode“, ќе бидат претставени триесетина модни креации, дизајнирани и изработени од студентите по моделизам и стилизам од оваа школа, a под менторство на Изет Цури од Париз и на предавачите од Италија, Швајцарија и Македонија... 

06/13/2017 - 19:12

Студентите инспирацијата за креирање на своите модни креации ги најдоа во познатите светски...

04/03/2017 - 14:01

Последната вечер од тридевниот моден настан за сезоната пролет-лето 2017 година, ја отвори...