Репертоар:

Cool Fashion

01/13/2018 - 05:26

Покрај специјалните колекции часовници, како што се оние со мотиви од научно-фантастичната сага „Војна  на ѕвездите“ или линијата „Санта Круз“, американскиот производител „Никсон“ нуди можност купувачите да нарачаат часовник како што им одговара, според големината, бојата и дополнителните мотиви.

10/26/2017 - 14:05

Ова беше едно со стил „закопчување“на ревијалниот дел на Модниот викенд Скопје. „Француска...

10/25/2017 - 09:45

Кога учев  по биологија, во основно, за соршениот процес  метаморфоза  (премин од ларва во...