Репертоар:

Промоција на монографијата „МАНАКИ“ на Роберт Јанкулоски

Во петок (29 септември) во Домот на културата во Битола ќе се одржи промоција на монографијата „МАНАКИ“, на Роберт Јанкулоски...

Промоцијата на монографијата „МАНАКИ“, на Роберт Јанкулоски, приказна во слики за Јанаки и Милтон што ќе се одржи во рамките на 38.ИФФК „БРАЌА МАНАКИ“ во Битола, во Прес центарот на фестивалот (Дом на култура, Битола).