Репертоар:

Семејство

06/13/2017 - 08:32

Првородените деца имаат 24 отсто поголеми шанси од второродените деца да се најдат на високи позиции кога е во прашање работниот успех, како директор или раководител, додека кај вторите деца тие шанси се поголеми во однос на третите, и изнесуваат 28 отсто...

04/30/2017 - 10:24

Често родителите се чувствуваат непријатно и незнаат како да реагираат кога децата ќе почнат да...

04/16/2017 - 19:00

Родителите често ги совладуваат емоции кога нивното дете ќе се повреди, но таквата реакција на...