Репертоар:

Шоутајм

04/14/2017 - 12:13

Рускиот телевизиски Канал 1 соопшти дека нема да врши пренос на фестивалот за Песна на Евровизија, што идниот несец се одржува во Киев, затоа што украинските власти не и дозволија на руската натпреварувачка, пејачката Јулија Самоилова, да допатува во Украина...

04/07/2017 - 06:56

Воениот трилер „Man Down“ минатиот викенд имаше премиера во Велика Британија со...

04/05/2017 - 06:49

Британската актерка Петси Кенсит, која зад себе има четири пропаднати брака, тврди дека...