Репертоар:

Шоутајм

04/14/2017 - 12:13

Рускиот телевизиски Канал 1 соопшти дека нема да врши пренос на фестивалот за Песна на Евровизија, што идниот несец се одржува во Киев, затоа што украинските власти не и дозволија на руската натпреварувачка, пејачката Јулија Самоилова, да допатува во Украина...

04/04/2017 - 07:03

Фајфер четири години беше далку од очите на јавноста, откако по неколку одбиени улоги,...

03/19/2017 - 10:06

Пејачот и гитарист беше познат по хитовите како што се Jonny B. Good, Sweet Little Sixteen...