Репертоар:

Светот на дланка

04/30/2017 - 10:33

Со овој потег, новиот национален парк на прво место ќе го замени Националниот парк на Северозападен Гренланд, што досега беше најголем национален парк во светот, пренесува порталот croenergo.eu...

04/30/2017 - 10:14

Минатата година туристите во римската Фонтана ди Треви фрлиле пари во вредност од 1,5 милиони...

04/05/2017 - 06:53

Остатоци од пирамида изградена пред околу 3.700 години, се пронајдена близу т.н. „крива...