Репертоар:

Занимливости

01/22/2018 - 15:21

Тим научници од Универзитетот Стенфорд спровеле истражување на примерок од 5.500 американски адолесценти, користејќи податоци од Националната лонгитудална студија за здравјето на луѓето на возраст од адолесценти до возрасни луѓе. 

01/17/2018 - 12:07

По безбедносни проверки откриена е грешка во ВатсАп (WhatsApp), поради која хакерите можат да се...

01/03/2018 - 15:07

Експерти предупредуваат дека наредните 40 години светот ќе остане без чоколада, оти на...