Репертоар:

Занимливости

12/09/2017 - 11:34

Речиси 50 проценти од луѓето веруваат во постоење на вонземски живот и сакаат да воспостават контакт со нив. Ова го покажува студија спроведена во 24 земји, која според авторите, делумна ја објанува и популарноста на сагата на „Војна на ѕвездите", и 40 години по објавувањето на првиот филм од серијалот.

12/04/2017 - 05:47

Лучиано Бенетон планира на 82-годишна возраст да се врати во својата компанија, со цел да...

12/01/2017 - 08:57

(Б92 - Белград) Некогаш најтешката болест во светот, вирусот ХИВ го следат и многу митови во кои...