Репертоар:

Калеидоскоп

08/19/2017 - 15:12

Судија во Лос Анџелес ја отфрли молбата на жената, силувана од Роман Полански кога била на возраст од едвај 13-години, за прекин на судскиот предмет против познатиот француски режисер од полско потекло, пренесоа светските агенции. 

08/01/2017 - 13:17

Познатиот американски актер и драмски писател Сем Шепард почина на 73-годишна возраст, како...

07/31/2017 - 12:08

Во Мадрид е отворен првиот „неп бар“ во Шпанија, каде посетителите ќе можат да „дремнат“ и...