Репертоар:

Концерт на Татјана Џорлева и Ана Гацева на ФМУ

Концерт на четирирачно пијано ќе одржат вечерва (среда, 8 ноември 2017)  уметниците Татјана Џорлева и Ана Гацева на Факулетот за музичка уметност. 

На концертот првпат во Македонија ќе бидат изведени дела од Морис Равел, Џорџ Лигети и Ерик Сати.

Концертот е дел од манифестацијата „Есенски музички свечености”.

Влезот е слободен.