Репертоар:

Концерт на „Културно Уметнички Работници“

Во пресрет на објавувањето на новиот шести по ред албум, „Културно Уметнички Работници“ ќе одржат концерт во сабота, 22 април, со почеток 21.30, во Rock Club Shadows...

На концертот ќе биде презентиран поголемиот дел од новиот материјал, кој ќе биде објавен во текот на 2017 година.