Репертоар:

Историја

05/08/2017 - 14:29

Денот на победата над фашизмот 9 Мај денеска во Охрид беше одбележан со изложба на фотографии на кои е прикажано ослободувањето на повеќе европски градови од фашизмот во Втората светска војна од страна на Црвената армија...

04/26/2017 - 13:33

Во Центарот за култура „Бели мугри“ во Кочани вчеравечер, 25 април, беше промовиран...

04/11/2017 - 22:51

Завршија градежните активности за реконструкција и реконцепција на поставките во Локална...