Репертоар:

Филм

08/09/2017 - 13:02

 Македонската компанија FX3X учествуваше во креирањето на визуелните ефекти на филмот „Темната кула“, најновото филмско остварување според делото на Стивен Кинг, во режија на Николај Арчел, кој премиерно ќе биде прикажан во Скопје на 10 август. 

08/08/2017 - 12:32

За патувачкото кино – осма сезона на бесплатни кино-проекции под отворено небо по зафрлени села...

08/08/2017 - 12:13

Жулиет Бинош е една од нај наградуваните глумици во светот. Нејзината кариера е разновидна, па...