Репертоар:

Филм

08/19/2017 - 14:26

Со македонската премиера на документарниот филм „Со љубов“, снимен по сценарио на Атанас Георгиев и во режија на Илија Цветковски, вечер ќе биде отворен осмиот Фестивал на креативен документарен филм „МакеДокс“, кој ќе се одржува до 25 август во и на платото пред Куршумли-ан во Скопје.

08/08/2017 - 12:32

За патувачкото кино – осма сезона на бесплатни кино-проекции под отворено небо по зафрлени села...

08/08/2017 - 12:13

Жулиет Бинош е една од нај наградуваните глумици во светот. Нејзината кариера е разновидна, па...