Репертоар:

Литература

09/11/2017 - 11:51

Издавачката куќа „Магор“ од Скопје ја објави книгата „Кантар со метафори“ од Тони Димков. Со поднаслов „Збирка интервјуа што ја мерат тежината на времето“ долгогодишниот новинар од областа на културата во својата нова книга прави природно продолжување на претходно објавената книга „Зборот остава траги“ (2016).

09/10/2017 - 15:41

Во Мултикултурниот центар во Кочани синоќа беше промовирана книгата под наслов „Трнливиот пат на...

09/07/2017 - 11:55

Целта на работилницата е развивање на креативното мислење и интелектуалното развивање на младите...