Репертоар:

Забавна

02/15/2018 - 11:59

На ден 10.02.2018 година во просториите  на МТВ се одржа селекција на пристигнатите песни по распишаниот јавен повик за: Песна  којашто ќе ја претставува  Македонија  на Евровизија, Лисабон  2018 година.

09/26/2017 - 08:18

Организациониот одбор на фестивалот на забавна музика „Макфест“ соопшти дека се прават...

09/26/2017 - 08:06

Фан-клубот „Тоше Проески“ и Фондацијата „Тоше Проески“ на 5 октомври 2017 од 20 часот на...