Репертоар:

Модерен танц

04/29/2017 - 10:35

По повод Меѓународниот ден на танцот, 29 април, авторка на светската порака е кореографот и танчерка Триша Браун, а авторка на македонската порака е реномираната танчерка, кореограф и професор Искра Шукарова...

04/26/2017 - 13:23

Програмата на годинашниот 13-от „Танц фест 2017“ заврши со изведнба на претставата „Колевка” –...

04/14/2017 - 11:40

Фестивалот на современ танц „Танц фест“ на сцената „Зебра“ денеска напладне, 14 април, ќе ја...