Репертоар:

Модерен танц

05/17/2018 - 13:08

Скопје танцовиот театар вечерва (четврток, 17 мај)  во 21 часот, во Кино Култура ќе ја одржи премиерата на претставата „Непознато“ која е трета продукција на еднинствената современа танцова компанија во Македонија за 2018 година.

04/24/2018 - 14:11

Со современ танцов перформанс Искра Шукарова, кореограф и професор на Факултетот за...

04/13/2018 - 15:17

Во рамки на „Танц фест“  вечер (петок, 13 април) од 18 часот во Македонскиот народен театар...