Репертоар:

Театар

12/12/2017 - 01:41

Вкупниот број на прикажани претстави во професионалните театри во 2016/2017 година е зголемен за 10.3 проценти, а бројот на посетителите  е повеќе за 2.1 проценти во однос на 2015/2016 година. 

11/27/2017 - 22:56

Н.У. Театар за деца и младинци-Скопје, во среда премиерно ќе ја изведе претставата „...

11/15/2017 - 08:29

Комедијата „Кец на десетка“ на авторот Митко Бојаџиски, в петок премиерно ќе биде изведена...