Репертоар:

Сценска уметност

06/21/2017 - 09:16

Со музичко-сценски колаж насловен „Шекспир колаж“ во продукција на Народниот театар од Битола вечерва, 21 јуни, ќе биде отворен 5-от Интернационален „Битола Шекспир фестивал“, кој ќе трае до 1 јули...

06/19/2017 - 15:34

Македонскиот народен театар со претставата „Животот е прекрасен“ во режија на Александар Морфов...

06/19/2017 - 15:23

Со атрактивниот музичко-сценски колаж насловен како „Шекспир колаж“ во продукција на Народниот...