Репертоар:

ТВ

07/28/2017 - 09:13

Во продукција на „Кино око“ од 4 септември ќе почне емитувањето на ТВ-серијата „На терапија“, прва македонска ТВ-продукција снимена според странска лиценца во која играат домашни актери. 

08/02/2016 - 07:30

На 1 август во 1981 година со емитување програма започна најпознатата музичка телевизија во...