Репертоар:

ТВ

10/13/2017 - 08:51

Серијата „Сенки над Балканот“ на Драган Бјелогрлиќ, кој е актер, сценарист и режисер, од 22 октомври ќе почне да се емитува на Македонската радио телевизија, а истовремено и на јавните сервиси во Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Словенија.

08/21/2017 - 10:14

Култниот филм на Алфред Хичкок „Птици“ ќе се појави како телевизиска серија во продукција на...

07/28/2017 - 09:13

Во продукција на „Кино око“ од 4 септември ќе почне емитувањето на ТВ-серијата „На терапија“,...