Репертоар:

Архитектура

09/29/2017 - 10:32

Колаборативниот проект „Кога зградите би зборувале“, кој ги разоткрива скриените траги од бришењето на колкетивната меморија на локалната историја, преку конкретни примери на урбани простори кои се/биле значајни обележја во одреден град или област, ќе биде претставен денеска во Скопје.

09/06/2017 - 10:24

Во организација на Националната галерија на Македонија денеска (среда, 6 септември) ќе се одржи...

09/01/2017 - 20:57

Во фокусот на 12. издание на фестивалот за современи уметности АКТО кој денес и утре (сабота) се...