Репертоар:

Арт и дизајн

04/20/2017 - 08:43

На Фестивалот за креативни индустрии „Скопје Креатива 2017“ кој ќе се одржува од 4 до 6 мај во МКЦ, доаѓаат врвни светски дизајнери што ќе одржат работилници и предавања во рамки на програмата...

03/18/2017 - 09:38

На бизнис викендот во Јавна соба, “Дизајн што продава“ викендов најавени се искусни...

02/24/2017 - 21:39

Годинава од Министерството за култура ќе бидат поддржани 69 проекти од 90 пријавени на Конкурсот...