Репертоар:

Арт и дизајн

06/19/2017 - 10:40

На Технолошко-металуршкиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје денеска ќе се одржи модна ревија на студентите по дизајн и инженеринг на облека... 

05/04/2017 - 09:05

Под мотото „Креирај, кокреирај“ (Do Create! Co Create!), вечерва во Младинскиот културен центар...

04/20/2017 - 08:43

На Фестивалот за креативни индустрии „Скопје Креатива 2017“ кој ќе се одржува од 4 до 6 мај во...