Репертоар:

Фотографија

06/04/2018 - 15:09

 „Скопје синема сити“ кој ќе почне задутре во Кинотека на Македонија, ќе има претфестивалска програма со изложба „Македонска џезтетика“ - фотографии на истакнати македонски џез-музичари од Татјана Ранташа, а како дел од изложбата настап ќе има Квинтетот на Гоце Стевковски, основоположник на Здружението на џез-музичари. 

05/22/2018 - 12:37

Во Културно - информативниот центар во Скопје, вечерва во 20 часот во Изложбениот салон –...

04/28/2018 - 18:23

Изложба на уметнички фотографии од Александар Кондев и Илија Узуноски синоќа (петок, 27...