Репертоар:

Фотографија

06/04/2018 - 15:09

 „Скопје синема сити“ кој ќе почне задутре во Кинотека на Македонија, ќе има претфестивалска програма со изложба „Македонска џезтетика“ - фотографии на истакнати македонски џез-музичари од Татјана Ранташа, а како дел од изложбата настап ќе има Квинтетот на Гоце Стевковски, основоположник на Здружението на џез-музичари. 

04/16/2018 - 02:37

Режисерот и продуцент Јане Алтипармаков и фотографката и мултимедијална уметница Наташа Гелева...

04/09/2018 - 11:32

Триесет и две најдобри фотографии направени во досегашните истражувања од проектот „...