Репертоар:

Ликовна

06/25/2017 - 13:04

Со изложба на изработените дела и со оддавање на почит на сите оние кои беа дел од десетгодишното патување на креативноста, социјалната посветеност, општествената одговорност и залагање за еднаквост, свечено беше затворена 16-та по ред Меѓународна ликовна колонија во Гевгелија, a беше прославена и десетгодишнината од постоењето на оваа фондација.

06/15/2017 - 21:30

Заеднички именител на Омер Калеши и Тања Балаќ и покрај фактот што припаѓаат на различни...

06/14/2017 - 15:34

Деца од Куманово преку ликовни изразувања и заедничка интеракција со вработените од Кумановскиот...