Репертоар:

Ликовна

01/20/2018 - 19:35

По повод затворањето на изложбата  „Петар Мазев 90 години од раѓање“ која привлече огромно внимание, постигна несекојдневен публицитет и рекордна посетеност, Националната галерија на Македонија организира стручно водење низ изложбата, насловено “Мазев денес“.

12/23/2017 - 20:53

Друштвото на ликовни уметници на Македонија во вторник, 26 декември,  ќе ја одржи својата...

12/23/2017 - 14:33

Во Културно Информативниот Центар – Скопје, во Изложбениот салон– Империјал 2, во четврток...