Репертоар:

Уметност

10/18/2017 - 07:22

Во Галерија Миејска (City Gallery) во Вроцлав, Полска, на 19 октомври 2017 година (четврток), во 18 часот ќе се отвори изложба на Александар Станкоски со наслов Слаткарница Европа. Куратор на изложбата е Горанчо Ѓорѓиевски, а соработници се Кашја Јозвиак и Горан Путица.

10/15/2017 - 11:06

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбените салони – Империјал 1и 2, четврток,...

10/10/2017 - 08:54

Во Музеј на град Скопје вечер (10 октомври) во 20 часот ќе биде отворена ретроспективна изложба...