Репертоар: go here

„Живот во кутија“ деби книга на новинарот Томислав Кежаровски

source „Живот во кутија“ е насловена првата книга на новинарот Томислав Кежаровски, која ќе биде промовирана во четврток од 18 часот на универзитетот ФОН http://secretavenuesalon.pl/map.

read more - Целта е таму некаде далеку, ама може да стасаме ако одиме кон неа по добро исцртани патеки. Мора да бидеме едни до други. Нема вакви и онакви, нема наши и ваши.  Неправдата постои откако е создаден светот. Тешко се победува, но тоа не значи дека треба да се откажеме од потрагата по правдата или, уште пострашно, да ги затвориме очите и да бидеме неми набљудувачи, истакнува авторот Кежаровски.click here   learn more here

please click for source