Репертоар:

Репертоар на Народен театар Битола од 16-22 февруари

Тековен репертоар на НУ Народен театар - Битола од 16-22 февруари 2015 година...

На сцената на Битолскиот народен театар од 16-ти до 22-ри февруари можете да ги погледнете следниве претстави:

16.02.2015 (понеделник) 19.30 часот

„Иванов“

автор: А.П.Чехов

режија: Александар Баргман

 

17.02.2015 (вторник) 19.30 часот

„Иванов“

автор: А.П.Чехов

режија: Александар Баргман

 

18.02.2015 (среда) 19.30 часот

„Кокошка “

автор:Николај Кољада

режија: Марјан Ѓоргиевски

 

19.02.2015 (четврток) 19.30 часот

„Кокошка “

автор:Николај Кољада

режија: Марјан Ѓоргиевски

 

20.02.2015 (петок) 19.30 часот

„Каренина made in Macedonia“

автор: Венко Андоновски

режија: Дејан Пројковски