Репертоар:

Репертоар на кино Милениум (19.02-25.02)

Во градското кино Милениум премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Снајперист (American Sniper)“ и „Кингсмен: Тајната служба“ (Kingsman: The Secret Service)...

Покрај премиерите на овие два филма во кино Милениум можете да ги проследите и следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (19.02 - 20.02):

13:00 часот - АСТЕРИКС: ГРАД НАБОГОВИТЕ 3Д (Astérix: Le domaine des dieux 3D)

15:00 часот - ФОКСКЕЧЕР (Foxcatcher)

17:30 часот - ЈУПИТЕР ВО ПОДЕМ (Jupiter Ascending)

20:00 часот - СНАЈПЕРИСТ (American Sniper) - премиера

22:30 часот - КИНГСМЕН: ТАЈНАТА СЛУЖБА (Kingsman: The Secret Service) - премиера

 

САБОТА - НЕДЕЛА (21.02 - 22.02):

11:00 часот - ЕКИПА ЗА 6 (Big Hero 6)

13:00 часот - АСТЕРИКС: ГРАД НАБОГОВИТЕ 3Д (Astérix: Le domaine des dieux 3D)

15:00 часот - ФОКСКЕЧЕР (Foxcatcher)

17:30 часот - ЈУПИТЕР ВО ПОДЕМ (Jupiter Ascending)

20:00 часот - СНАЈПЕРИСТ (American Sniper)

22:30 часот - КИНГСМЕН: ТАЈНАТА СЛУЖБА (Kingsman: The Secret Service)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (23.02-25.02):

13:00 часот - АСТЕРИКС: ГРАД НАБОГОВИТЕ 3Д (Astérix: Le domaine des dieux 3D)

15:00 часот - ФОКСКЕЧЕР (Foxcatcher)

17:30 часот - ЈУПИТЕР ВО ПОДЕМ (Jupiter Ascending)

20:00 часот - СНАЈПЕРИСТ (American Sniper)

22:30 часот - КИНГСМЕН: ТАЈНАТА СЛУЖБА (Kingsman: The Secret Service)