Репертоар:

Репертоар на Народен театар Битола (02.03.-07.03)

Тековен репертоар на НУ Народен театар - Битола од 2 до 7 март 2015 година...

На сцената на Битолскиот народен театар од втори до седми март можете да ги погледнете следниве претстави:

02.03.2015 (понеделник)19.30 часот

„Божествена комедија“

автор: Исидор Шток

режија: Александр Исаков

 

03.03.2015 (вторник) 19.30 часот

„Божествена комедија“

автор: Исидор Шток

режија: Александр Исаков

 

04.03.2015 (среда) 18.30 часот

„Кокошка “

автор. Н. Кољада режија: Марјан Ѓоргиевски

 

05.03.2015 (четврток) 19.30 часот

„Каренина made in Macedonia“

автор: Венко Андоновски

режија: Дејан Пројковски

 

06.03.02015 (петок) 19.30 часот

„Каренина made in Macedonia“

автор: Венко Андоновски

режија: Дејан Пројковски

 

07.03.2015 (сабота) 19.30 часот

„Кокошка“

автор: Н.Кољада

режија: Марјан Ѓоргиевски