Репертоар:

Репертоар на кино Милениум (05 - 11 март)

Во градското кино Милениум премиерно ќе биде прикажан оскаровецот „Човекот птица“ (Birdman)...

Покрај премиерата на овој филм во кино Милениум можете да ги проследите и следниве филмови:

ЧЕТВРТОК (05.03)

13:00 часот - ЈУПИТЕР ВО ПОДЕМ (Jupiter Ascending)

15:00 часот - КИНГСМЕН: ТАЈНАТА СЛУЖБА (Kingsman: The Secret Service)

17:30 часот - СНАЈПЕРИСТ (American Sniper)

20:00 часот - ЧОВЕКОТ ПТИЦА (Birdman) - премиера

22:30 часот - ФОКУС (Focus)

 

ПЕТОК (06.03)

13:00 часот - ЈУПИТЕР ВО ПОДЕМ (Jupiter Ascending)

15:00 часот - КИНГСМЕН: ТАЈНАТА СЛУЖБА (Kingsman: The Secret Service)

17:30 часот - СНАЈПЕРИСТ (American Sniper)

20:00 часот – Вечери на женски права (Отворање) Документарен филм „КИСМЕТ“

 

САБОТА - НЕДЕЛА (07.03 - 08.03)

11:00 часот - АСТЕРИКС: ГРАД НАБОГОВИТЕ 3Д (Astérix: Le domaine des dieux 3D)

13:00 часот - ОВЦАТА ШОН (Shaun the Sheep)

15:00 часот - КИНГСМЕН: ТАЈНАТА СЛУЖБА (Kingsman: The Secret Service)

17:30 часот - СНАЈПЕРИСТ (American Sniper)

20:00 часот - ЧОВЕКОТ ПТИЦА (Birdman)

22:30 часот - ФОКУС (Focus)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (09.03-11.03)

13:00 часот - ЈУПИТЕР ВО ПОДЕМ (Jupiter Ascending)

15:00 часот - КИНГСМЕН: ТАЈНАТА СЛУЖБА (Kingsman: The Secret Service)

17:30 часот - СНАЈПЕРИСТ (American Sniper)

20:00 часот - ЧОВЕКОТ ПТИЦА (Birdman)

22:30 часот - ФОКУС (Focus)