Репертоар:

Репертоар на Народен театар Битола од 9 до 14 март

Тековен репертоар на НУ Народен театар - Битола од 9 до 14 март 2015 година...

На сцената на Битолскиот Народен театар можете да ги погледнете следниве претстави:

09.03.2015.(понеделник) 19.30 часот

„Без паника“

автор: Миха Мулуахо

режија:Благој Мицевски

 

10.03.2015 (вторник) 19.30 часот

„Отело“

автор: В.Шекспир

режија: Диего де Бреа

 

12.03.2015 (четврток) 19.30 часот

„За домот се работи“

автор: Горјан Милошевски

режија: Мартин Кочовски

 

13.03.2015 (петок) 19.30 часот

„За домот се работи“

автор: Горјан Милошевски

режија: Мартин Кочовски.

 

14.03.2015. (сабота) 19.30 часот

„Геноцид“

автор и режија: Љубиша Ѓоргиевски