Репертоар:

Репертоар на Народен театар Битола од 16 - 22 март

Тековен репертоар на Народен театар - Битола од 16 до 22 март 2015 година...

На сцената на Битолскиот Народен театар можете да ги погледнете следниве претстави:

16.03.2015 (понеделник) 19.30 часот

„Геноцид“

автор и режија: Љубиша Георгиевски

 

17.03.2015 (вторник) 19.30 часот

„Геноцид“

автор и режија: Љубиша Георгиевски

 

18.03.2015 (среда) 19.30 часот

„Иванов“

автор: А.П.Чехов

режија: Александр Баргман

 

19.03.2015 (четврток) 19.30 часот

“Иванов“

автор: А.П.Чехов

режија: Александр Баргман

 

20.03.2015 (петок) 19.30 часот

„Кокошка“

автор: Николај Кољада

режија: Марјан Ѓеоргиевски

 

21.03.2015 (сабота) 19.30 часот

„Кокошка“

 

автор: Николај Кољада

режија: Марјан Ѓеоргиевски