Репертоар:

Репертоар на кино Милениум (26.03-01.04)

Во градското кино Милениум премиерно ќе биде прикажан анимираниот филм „Дома“ (Home) кој од четврток е на редовниот репертоар...

Покрај премиерата на овој филм во кино Милениум можете да ги проследите и следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (26.03 - 27.03):

13:00 часот - ПЕПЕЛАШКА (Cinderella)

15:00 часот - ЧОВЕКОТ ПТИЦА (Birdman)  

17:30 часот - ДОМА (Home) - премиера

20:00 часот - ЌЕ БИДЕМЕ СВЕТСКИ ПРВАЦИ (Bićemo prvaci sveta)

22:30 часот - ДИВИНА (Wild)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (28.03 - 29.03):

11:00 часот - ДОМА (Home)

13:00 часот - ПЕПЕЛАШКА (Cinderella)

15:00 часот - ЧОВЕКОТ ПТИЦА (Birdman)

17:30 часот - ДОМА (Home)

20:00 часот - ЌЕ БИДЕМЕ СВЕТСКИ ПРВАЦИ (Bićemo prvaci sveta)

22:30 часот - ДИВИНА (Wild)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (30.03-01.04):

13:00 часот - ПЕПЕЛАШКА (Cinderella)

15:00 часот - ЧОВЕКОТ ПТИЦА (Birdman)

17:30 часот - ДОМА (Home)

20:00 часот - ЌЕ БИДЕМЕ СВЕТСКИ ПРВАЦИ (Bićemo prvaci sveta)

22:30 часот - ДИВИНА (Wild)