Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 2 до 8 април

Тековен репертоар на градското кино Милениум од втори до осми април...

Во кино Милениум можете да ги проследите следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (02.04 - 03.04):

13:00 часот - ПЕПЕЛАШКА (Cinderella)

15:00 часот - ЧОВЕКОТ ПТИЦА (Birdman)

17:30 часот - ДИВИНА (Wild)

20:00 часот - ДОМА (Home)

22:00 часот - ЌЕ БИДЕМЕ СВЕТСКИ ПРВАЦИ (Bićemo prvaci sveta)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (04.04 - 05.04):

11:00 часот - ДОМА (Home)

13:00 часот - ПЕПЕЛАШКА (Cinderella)

15:00 часот - ЧОВЕКОТ ПТИЦА (Birdman)

17:30 часот - ЌЕ БИДЕМЕ СВЕТСКИ ПРВАЦИ (Bićemo prvaci sveta)

20:00 часот - ДОМА (Home)

22:00 часот - ЌЕ БИДЕМЕ СВЕТСКИ ПРВАЦИ (Bićemo prvaci sveta)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (06.04 - 08.04):

13:00 часот - ПЕПЕЛАШКА (Cinderella)

15:00 часот - ЧОВЕКОТ ПТИЦА (Birdman)

17:30 часот - ДИВИНА (Wild)

20:00 часот - ДОМА (Home)

22:00 часот - ЌЕ БИДЕМЕ СВЕТСКИ ПРВАЦИ (Bićemo prvaci sveta)