Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 9 - 16 април

Во градското кино Милениум премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Ничие дете“ и „Зошто (не) го изедов татко ми“...

Во кино Милениум премиерно можете да го погледнете филмот „Ничие дете“. Филм кој ја освои првата награда од публика во склоп на програмата „Недела на филмската критика“ на Венецискиот филмски фестивал, како и две награди од филмската критика на Венецискиот филмски фестивал.

Покрај овој наслов, премиерно на репертоарот на кино Милениум публиката ќе има можност да го погледне и филмот „Зошто (не) го изедов татко ми“. Француска анимирана комедија, во режија на Jamel Debbouze.

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (09.04 - 10.04):

13:00 часот - ДОМА (Home)

15:00 часот - Зошто (не) го изедов татко ми - 3D (Why I Did (Not) Eat My Father - 3D)

17:30 часот - ЌЕ БИДЕМЕ СВЕТСКИ ПРВАЦИ (Bićemo prvaci sveta)

20:00 часот - НИЧИЕ ДЕТЕ (Ničije dete)

22:00 часот - ДИВИНА (Wild)

 

САБОТА (11.04):

11:00 часот - ДОМА (Home)

13:00 часот - Зошто (не) го изедов татко ми - 3D (Why I Did (Not) Eat My Father - 3D)

15:00 часот - ПЕПЕЛАШКА (Cinderella)

17:30 часот - ЌЕ БИДЕМЕ СВЕТСКИ ПРВАЦИ (Bićemo prvaci sveta)

20:00 часот - НИЧИЕ ДЕТЕ (Ničije dete)

22:00 часот - ДИВИНА (Wild)

 

НЕДЕЛА - ПОНЕДЕЛНИК (12.04 - 13.04): НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ

 

ВТОРНИК - ЧЕТВРТОК (14.04 - 16.04):

13:00 часот - ДОМА (Home)

15:00 часот - Зошто (не) го изедов татко ми - 3D (Why I Did (Not) Eat My Father - 3D)

17:30 часот - ЌЕ БИДЕМЕ СВЕТСКИ ПРВАЦИ (Bićemo prvaci sveta)

20:00 часот - НИЧИЕ ДЕТЕ (Ničije dete)

22:00 часот - ДИВИНА (Wild)