Репертоар:

"Секс, дрога и рокенрол" на сцената на Драмски

Оваа недела на сцената на Драмски, само една претстава за љубителите на театарот...

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 24.11  до 29.11. 2014 ќе имате можност на сцената на Театарот да ја проследите следната претстава:

 

ден и час:

29.11.2014 (сабота) | 20.00

претстава:

СЕКС ДРОГА И РОКЕНРОЛ

играат:

Сашо Тасевски

автор:

Ерик Богосјан

режија:

Ристе Алексовски