Репертоар:

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ Прилеп

 Тековен репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“...

На репертоарот на театарот „Војдан Чернодрински“ при НУЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп имате можност да ги погледнете следниве претстави:

Петок, 8 мај

20 часот: „Буре барут“

режија: Наташа Поплавска

 

Сабота, 9 мај

20 часот: „Адам и Ева“

режија на Ања Максиќ