Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 7 до 13 мај

На тековниот репертоар на „Синеплекс“ се и филмовите „Дете 44“, „Жешка потера“ и „Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво“...

Во киното „Синеплекс“ имате можност да ги погледнете проекците на следните филмови:

Жешка потера (Hot Pursuit)

секој ден: 17:00, 18:45, 20:30, 22:00 часот

 

Дете 44 (Child 44)

секој ден: 15:30, 19:45, 22:20 часот

 

Одмаздници 2: Ерата на Ултрон 3D (The Avengers: Age Of Ultron 3D)

работни денови: 16:00, 17:20, 19:00, 20:00, 21:45, 22:40

викенд: 12:00, 13:20, 14:40, 16:00, 17:20, 19:00, 20:00, 21:45, 22:40 часот

 

Одмаздници 2: Ерата на Ултрон (The Avengers: Age Of Ultron)

секој ден: 18:15, 21:00 часот

 

Изгубениот рај (Escobar: Paradise Lost)

секој ден: 18:30 часот

 

Безвременската Аделина (The Age Of Adaline)

секој ден : 21:20 часот

 

Ноќна потера (Run All Night)

секој ден: 17:45 часот

 

Биди маж (Get Hard)

секој ден: 20:15, 22:10 часот

 

Брзи и бесни 7 (Furious 7)

секој ден: 16:45, 19:30, 20:45, 22:30 часот

 

Пепелашка (Cinderrela)

работни денови: 15:15 часот

викенд: 12:45, 15:15 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ:

Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3D (The Spongebob Movie: Sponge Out of Water 3D)

работни денови: 15:00, 17:30, 19:15 часот

викенд: 11:00, 13:00, 15:00, 17:30, 19:15 часот

 

Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3D (The Spongebob Movie: Sponge Out of Water 3D)

работни денови: 16:15, 18:00 часот

викенд: 12:15, 14:00, 16:15, 18:00 часот

 

Зошто (не) го изедов татко ми (Pourquoi j'ai pas mangé mon père)

викенд: 11:20, 13:30 часот

 

Ѕвончица и чудовиштето од Недојдија (Tinkerbell: Legend of the Neverbeast)

работни денови: 15:10 часот

викенд: 11:40, 13:15, 15:10 часот

 

Дома 3D (Home 3D)

работни денови: 16:30 часот

викенд: 12:30, 14:30, 16:30 часот