Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 14 - 20 мај

На репертоарот на кино Милениум е филмот „Лудиот Макс: Пат на бесот“ чија премиера е закажана за 14- ти мај (четврток)...

Во кино Миленум од 14-ти до 20-ти мај имте можност да ги погледнете проекциите на следните филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (14.05 - 15.05):

13:00 часот - Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

15:00 часот  - НИЧИЕ ДЕТЕ (Ničije dete)

17:30 часот  - МЕДЕНА НОЌ (Honey night)

20:00 часот  - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D) - премиера

22:30 часот  - Одмазници 2: Ерата на Ултрон (Avengers: Age of Ultron)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (16.05 - 17.05):

11:00 часот  - ПЕПЕЛАШКА (Cinderella)

13:00 часот  - Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

15:00 часот  - НИЧИЕ ДЕТЕ (Ničije dete)

17:30 часот  - МЕДЕНА НОЌ (Honey night)

20:00 часот  - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

22:30 часот  - Одмазници 2: Ерата на Ултрон (Avengers: Age of Ultron)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (18.05 - 20.05):

13:00 часот  - Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

15:00 часот  - НИЧИЕ ДЕТЕ (Ničije dete)

17:30 часот  - МЕДЕНА НОЌ (Honey night)

20:00 часот  - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

22:30 часот  - Одмазници 2: Ерата на Ултрон (Avengers: Age of Ultron)