Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 21 до 27 мај

На еден ден пред закажаната премиера во САД, во „Синеплекс“ пристигнува новата научна-фантастичната авантура со Џорџ Клуни и Брит Робертсон, насловена „Утреземја: Светот потаму“...

Во киното „Синеплекс“ имате можност да ги погледнете проекците на следните филмови:

Утреземја: Светот потаму (Tomorrowland)

работни денови: 15:00, 17:30, 18:45, 20:00, 21:15 часот

викенд: 12:20, 15:00, 17:30, 18:45, 20:00, 21:15 часот

 

Полтергајст: Куќен дух 3D (Poltergeist 3D)

секој ден: 17:15, 19:15, 21:00, 22:50 часот

 

Лудиот Макс: Пат на бесот 3D (Mad Max: Fury Road 3D)

работни денови: 17:00, 19:30, 20:30, 22:30 часот

викенд: 13:20, 17:00, 19:30, 20:30, 22:30 часот

 

Лудиот Макс: Пат на бесот (Mad Max: Fury Road)

секој ден: 15:30, 18:15 часот

 

Жешка потера (Hot Pursuit)

секој ден: 18:30, 20:15, 22:15 часот

 

Дете 44 (Child 44)

секој ден: 19:00 часот

 

Одмаздници 2: Ерата на Ултрон 3D (The Avengers: Age Of Ultron 3D)

викенд: 15:15, 18:00, 20:45, 22:00 часот

 

Одмаздници 2: Ерата на Ултрон (The Avengers: Age Of Ultron)

секој ден: 11:00, 13:40 часот

 

Безвременската Аделина (The Age Of Adaline)

секој ден : 21:45 часот

 

Биди маж (Get Hard)

секој ден: 19:45 часот

 

Брзи и бесни 7 (Furious 7)

секој ден: 21:30 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3D (The Spongebob Movie: Sponge Out of Water 3D)

работни денови: 15:45, 17:45 часот

викенд: 12:00, 14:00, 15:45, 17:45 часот

 

Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво (The Spongebob Movie: Sponge Out of Water)

работни денови: 16:40 часот

викенд: 11:15, 13:00, 14:45, 16:40 часот

 

Ѕвончица и чудовиштето од Недојдија (Tinkerbell: Legend of the Neverbeast)

работни денови: 16:00, 17:30 часот

викенд: 11:40, 14:20, 16:00, 17:30 часот

 

Дома 3D (Home 3D)

работни денови: 16:20 часот

викенд: 12:40, 16:20 часот