Репертоар:

Репертоар на Драмски театар од 25 до 31 мај

Тековен репертоар на Драмскиот театар Скопје...

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 25-ти до 31-ви мај имате можност да ги проследите следните претстави:

26.05.2015 (вторник) | 20.00 часот

ОГНЕНИ ЈАЗИЦИ

играат: Драган Спасов - Дац, Благој Веселинов, Сања Арсовска, Филип Трајковиќ, Зоран Љутков, Соња Стамболџиоска, Диме Илиев, Игор Ангелов, Биљана Драгичевиќ - Пројковска

автор: Горан Стефановски

режија: Слободан Унковски

 

28.05.2015 ( четврток) | 20.00 часот

ЧОЛАК

играат: Сашо Тасевски, Рубенс Муратовски, Филип Трајковиќ, Игор Стојчевски 

режија: Синиша Евтимов