Репертоар:

Репертоар на Драмски театар од 1 до 7 јуни

Тековен репертоар на Драмскиот театар Скопје...

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од први до седми јуни ќе имате можност да ги проследите следните претстави: 

01.06.2015 (понеделник) | 20.00 часот

ХАМЛЕТ

играат: Дејан Лилиќ, Петар Горко, Драган Спасов, Катерина Коцевска, Викторија Степановска, Лазе Манасковски, Игор Стојчевски...

автор: Вилијам Шекспир

режија: Дејан Пројковски

 

06.06.2015 ( сабота ) | 20.00 часот

БЕЗЉУБНИ

играат: Сања Арсовска, Димитрија Доксевски, Наташа Петровиќ, Златко Митрески, Александар Степанулески

автор: Благица Секулоска

режија: Златко Славенски