Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 29 мај до 3 јуни

На кино репертоарот на „Синеплекс“ пристигнува спасувачката акција на Двејн Џонсон и македонската урбана приказна „Каде се парите“ на Владимир Петровски Картер...

Во киното „Синеплекс“ имате можност да ги погледнете проекците на следните филмови:

Сан Андреас 3D (San Andreas 3D)

секој ден: 15:30, 17:45, 20:00, 22:20 часот

 

Сан Андреас (San Andreas)

секој ден: 18:50, 21:00 часот

 

Каде се парите

секој ден: 19:40, 22:00 часот

 

Утреземја: Светот потаму (Tomorrowland)

работни денови: 16:00,17:00, 19:30, 21:45 часот

викенд: 12:20, 16:00,17:00, 19:30, 21:45 часот

 

Полтергајст: Куќен дух 3D (Poltergeist 3D)

секој ден: 20:20, 22:10 часот

 

Полтергајст: Куќен дух (Poltergeist)

секој ден: 16:50 часот

 

Лудиот Макс: Пат на бесот 3D (Mad Max: Fury Road 3D)

работни денови: 16:40, 19:10, 21:30, 22:45 часот

викенд: 14:20, 16:40, 19:10, 21:30, 22:45 часот

 

Лудиот Макс: Пат на бесот (Mad Max: Fury Road)

секој ден: 18:00 часот

 

Жешка потера (Hot Pursuit)

секој ден: 17:10, 20:40, 22:30 часот

 

Одмаздници 2: Ерата на Ултрон 3D (The Avengers: Age Of Ultron 3D)

работни денови: 16:20, 19:00, 21:45 часот

викенд: 13:40, 16:20, 19:00, 21:45 часот

 

Одмаздници 2: Ерата на Ултрон (The Avengers: Age Of Ultron)

работни денови: 15:15 часот

викенд: 12:40, 15:15 часот

 

Безвременската Аделина (The Age Of Adaline)

секој ден : 17:30 часот

 

Брзи и бесни 7 (Furious 7)

секој ден: 18:40 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3D (The Spongebob Movie: Sponge Out of Water 3D)

работни денови: 15:45, 18:20 часот

викенд: 11:20, 13:30, 15:45, 18:20 часот

 

Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво (The Spongebob Movie: Sponge Out of Water)

викенд: 12:00, 14:00 часот

 

Ѕвончица и чудовиштето од Недојдија (Tinkerbell: Legend of the Neverbeast)

викенд: 11:40, 13:15, 14:45 часот

 

Дома 3D (Home 3D)

работни денови: 15:00 часот

викенд: 11:00, 13:00, 15:00 часот