Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 4 до 10 јуни

Тековен репертоар на кино Милениум од 4-ти до 10-ти јуни...

На репертоарот на кино Милениум имате можност да ги проследите следниве фимови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (04.06 - 05.06):

13:00 часот  - Одмазници 2: Ерата на Ултрон (Avengers: Age of Ultron)

15:00 часот  - УТРЕЗЕМЈА: СВЕТОТ ПОТАМУ (Tomorrowland)

17:30 часот  - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

20:00 часот  - САН АНДРЕАС 3Д (San Andreas 3D)

22:00 часот  - КАДЕ СЕ ПАРИТЕ (Where is the Money)

 

САБОТА (06.06):

11:00 часот  - Зошто (не) го изедов татко ми (Why I Did (Not) Eat My Father)

13:00 часот  - Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

15:00 часот  - УТРЕЗЕМЈА: СВЕТОТ ПОТАМУ (Tomorrowland)

17:30 часот  - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

20:00 часот  - САН АНДРЕАС 3Д (San Andreas 3D)

22:00 часот  - КАДЕ СЕ ПАРИТЕ (Where is the Money)

 

НЕДЕЛА (07.06):

12:00 часот  - Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

14:00 часот  - ПРОЛЕТНО ПАТУВАЊЕ (Bahara Yolculuk) – Турски филм

16:30 часот  - ПРОЛЕТНО ПАТУВАЊЕ (Bahara Yolculuk) – Турски филм

19:00 часот  - ПРОЛЕТНО ПАТУВАЊЕ (Bahara Yolculuk) – Турски филм

22:00 часот  - САН АНДРЕАС 3Д (San Andreas 3D)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (08.06 - 10.06):

13:00 часот - Одмазници 2: Ерата на Ултрон (Avengers: Age of Ultron)

15:00 часот  - УТРЕЗЕМЈА: СВЕТОТ ПОТАМУ (Tomorrowland)

17:30 часот  - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

20:00 часот  - САН АНДРЕАС 3Д (San Andreas 3D)

22:00 часот  - КАДЕ СЕ ПАРИТЕ (Where is the Money)